Каталог

Конвектор електричний Дніпропетровськ/Кривий Ріг/Сімферополь

 

 Конвектори електричні - це один із типів сучасних приладів для опалення приміщень, який чудово конкурує з  масляними обігрівачами.

При використанні конвекторів, у приміщенні температура повітря збільшується. Нагрів проводиться без циркуляції повітря в приміщенні, тому що тепле повітря піднімається до стелі, а на його місце опускається прохолодне, воно нагрівається і т.д. Нагрівальний компонент має велику площу власної поверхні і невелику температуру. Поміщати конвектор потрібно нижче до підлоги, це підвищить продуктивність його роботи. Конвектори найчастіше розташовують на підлозі (на призначених для цього ніжках) або вішають на стіну. Використання електричних конвекторів дуже вигідно в місцях, де централізоване опалення відсутнє. Як уже говорилося, робота конвектора досить проста і ґрунтується на звичайних фізичних основах циркуляції повітря: у нижніх частинах обігрівача розташовується грати. Через неї холодне повітря циркулює до нагрівального елементу, далі виходить із похилих жалюзі у верхніх частинах електричного конвектора. Температура регулюється точно до 0,1 С.

 Конвектор електричний має ряд переваг у порівнянні зі звичайними масляними обігрівачами: дешева вартість, економічність у споживанні енергії, тихі в роботі та невеликі по розмірів.

У нашому магазині можна вибрати і купити конвектор який максимально підійде для Вашого приміщення.