Каталог

Інновації від Cooper & Hunter

Сучасні кондиціонери від компанії Cooper&Hunter

Американський бренд Cooper & Hunter давно зайняв своє міцне місце на ринку. Унікальна маркетингова стратегія, суворий контроль виробництва та відповідальність за продукт- цим керується компанія, якій довіряють люди з усього світу. Завдяки впровадженій стратегії глобального контролю якості та досконалого продукту, компанія має найнижчий показник гарантійних звернень, що становить менше 0,02%.

Переваги кліматичних систем ;Cooper&Hunter 

Кліматичне обладнання компанії Cooper & Hunter відрізняється високим рівнем енергоефективності. Така покупка досить швидко окупиться, оскільки дозволить вам заощадити на рахунках за електроенергію. Продукція Cooper & Hunter має низку технічних характеристик, необхідних для сучасного користувача. Кожен кондиціонер проходить повний контроль якості та відповідає стандартам ЄС, Канади та США.


Ще одна перевага кондиціонерів Cooper & Hunter – це наявність додаткового фільтра до кожної моделі. Також покупці з усього світу відзначають майже безшумну роботу пристроїв. Навіть великогабаритний кондиціонер після установки забезпечуватиме максимально безшумну роботу, що зустрічається досить рідко у випадку з кондиціонерами.


Компанія Cooper & Hunter пропонує широкий вибір моделей та різноманітний дизайн для своїх покупців. Також вона дбає про навколишнє середовище та використовує для охолодження у своїх кондиціонерах зелений фреон R410, який не шкодить озоновому шару. Комерційні, побутові та промислові кондиціонери відносяться до інверторного типу що дозволяє змінювати частоту обертання двигуна компресора. Також можлива функція не тільки охолодження, але й обігріву приміщення. Всі кондиціонери Cooper & Hunter мають функцію “Холодної плазми”, завдяки чому в приміщенні знищуються різні алергени, бактерії, віруси та сторонні запахи. Окрім автоматичного режиму роботи кондиціонери Cooper & Hunter мають додатковий режим очищення і режим турбо, завдяки чому ви економите свій час і досягаєте максимального температурного комфорту в приміщенні.

Всі доступні контиціонери бренду Cooper & Hunter можна знайти тут