Каталог

Переваги кондиціонерів Gree

Кондиціонери Gree

Компанія Gree Electric Appliancess заснована в 1991 році в Китаї і досить швидко зайняла одне з лідируючих місць на ринку. Вона спеціалізується виключно на виготовленні кліматичної техніки та є лідером у виробництві кліматичної техніки. Саме на заводах компанії Gree з'являється кожен 3й кондиціонер у світі!

Компанія Gree спеціалізується як на виготовленні побутових спліт систем, так і кондиціонерів для промислових цілей. Щороку Gree випускає близько 60 мільйонів побутових та 5 мільйонів промислових моделей кондиціонерів. В арсеналі присутні настінні, моноблочні, підлогові, стельові, касетні та колонні моделі. Gree пропонує вам вибрати дизайн, який виконаний як у класичній колірній гамі, так і з різними відтінками та малюнками. А різноманітні форми кондиціонерів дозволяють їм підлаштуватися практично під будь-який інтер'єр. У чому полягає перевага кондиціонерів Gree?; Найвища якість та надійність. Продукція компанії Gree виготовляється на сучасному високотехнологічному обладнанні, а процес контролюється інженерами з величезним досвідом.
• Низький рівень шуму. Кондиціонери Gree працюю максимально безшумно не перевищуючи 28 Дб.
• Висока енергоефективність. У кожній моделі кондиціонерів є режим енергоефективності, що дозволить вам суттєво заощадити на оплаті за електрику.
• Висока точність підтримання заданої температури. Прості оберіть в панелі управління комфортну для вас температуру і кондиціонер з точністю дотримуватиметься її.
• Велика наявність додаткових функцій, таких як: турборежим, функція самоочищення, нічний режим, боротьба із запахами, режим холод-тепло, вентиляція, осушення та інші стандартні функції.
• Авто рестарт. Якщо раптом трапиться перебій з електрикою, кондиціонер автоматично відновить задані раніше настройки.
• Робота при збоях напруги. Майже всі пристрої здатні працювати при напрузі від 170 до 265 В.
• Пожежна безпека. Електрична коробка внутрішнього блоку кондиціонера, у разі короткого замикання, здатна запобігти загорянню.